tag:blogger.com,1999:blog-2121318494389897022.post960095314878710478..comments2024-03-28T18:15:34.352+01:00Comments on EVERYDAY FLAVOURS: CHRISTMAS PUDDING.ANIAhttp://www.blogger.com/profile/18329976166162769075noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2121318494389897022.post-36847980244860172122016-01-06T17:42:30.013+01:002016-01-06T17:42:30.013+01:00Piękny, chociaż ja nigdy nie jadłam świątecznego p...Piękny, chociaż ja nigdy nie jadłam świątecznego puddingu :)FitHealthyLifehttps://www.blogger.com/profile/01261670528648905895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2121318494389897022.post-1118888090133909452015-12-23T07:02:24.806+01:002015-12-23T07:02:24.806+01:00Piękny <3Piękny <3healthy dreamshttps://www.blogger.com/profile/08565540685671429761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2121318494389897022.post-29503391020087345442015-12-22T15:15:41.725+01:002015-12-22T15:15:41.725+01:00:D To może jak z bigosem... Mój mąż najbardziej lu...:D To może jak z bigosem... Mój mąż najbardziej lubi na zimno, ale jednak większość osób (w tym ja) wolą choć trochę ciepły ;). PS. Właśnie ukręciłam do podania puddingu na stół tzw. hard sauce (masełko migdałowe z brandy) - pyszne i bez deseru.ptasiahttps://www.blogger.com/profile/00666019708324008621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2121318494389897022.post-75989786023297496722015-12-22T13:49:05.123+01:002015-12-22T13:49:05.123+01:00Ptasiu, my jedliśmy na zimno i bardzo nam smakował...Ptasiu, my jedliśmy na zimno i bardzo nam smakował, ale oczywiście można go podgrzać i pewnie będzie jeszcze lepszy :)<br />ANIAhttps://www.blogger.com/profile/18329976166162769075noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2121318494389897022.post-44807596829235162232015-12-22T13:12:50.757+01:002015-12-22T13:12:50.757+01:00W tym roku pierwszy raz ugotowałam (w zeszłym mies...W tym roku pierwszy raz ugotowałam (w zeszłym miesiącu ;) pudding, ale... czy Ty go jesz na zimno? Bo pierwszy raz się spotykam z tym, by go nie podgrzewać :) (gotowce z M&S też podgrzewałam, zgodnie z instrukcją). Swój robiłam z przepisu BBC GoodFood i gotowałam 2 x dłużej, plus planuję ok. 40 min podgrzewać w 1 dz. Św., no i podać koniecznie na ciepło. Nie wiem, czy ktoś odważy się podpalać, co też jest tradycyjne ;).ptasiahttps://www.blogger.com/profile/00666019708324008621noreply@blogger.com