piątek, 19 grudnia 2014

BISCOTTI Z ORZECHAMI LASKOWYMI I ŻURAWINĄ.

Lubię przedświąteczny czas. Gdy dekorowanie i pieczenie pierników przerywane jest przedświątecznymi spotkania z przyjaciółmi. Czas ze świątecznymi piosenkami w tle i migoczącymi radośnie lampkami. Lubię także mróz na święta i chrzęszczący pod nogami śnieg którego raczej w tym roku nie doświadczymy. I lubię podgryzać w tym czasie różnego rodzaju ciasteczka, na przykład TETE i TE no i TE. A jak u Was ? Śnieg pojawił się w ogóle ? A przepis na poniższe ciastka znajdziecie w najnowszym wydaniu FOOD culture.





5 komentarzy:

  1. Fajnie wyglądają te ciasteczka, i w dodatku są z orzechami! :) Jeżeli chodzi o śnieg - u mnie jak nie było, tak nie ma, niestety.

    OdpowiedzUsuń
  2. Jej kiedy ja w końcu zrobię swoje pierwsze biscotti:-), Aniu Twoje wyglądają przepysznie:-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Chętnie się poczęstuję! Piękne zdjęcia! :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Mmm, kuszące :) Uwielbiam biscotti!
    U mnie plus dziewięć, i śniegu mogę pomarzyć...

    OdpowiedzUsuń

DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE POZOSTAWIONE MIŁE SŁOWA:)

TOP